Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De warme Herfstdeals zijn terug bij Tshirtdeal!

30-09-2024
by Bryan Kruithof

Na het succes van de afgelopen jaren zijn de herfstdeals weer terug bij Tshirtdeal! Dit jaar kan je weer gebruik maken van hoge kortingen op het laten bedrukken van tekst, logo’s of afbeeldingen op een T-shirt, Sweater, Hoodie, Softshell jas of muts! Wil je toch liever iets laten borduren? Dat kan! Dit jaar is het namelijk ook mogelijk om een muts te laten borduren! In deze blog vertel ik jou alles over de herfstdeals van dit jaar bij Tshirtdeal.

Hoodie bedrukken met één regel tekst of borstlogo

Tijdens de herfst wordt het weer een stuk kouder in Nederland. Daarvoor moet je natuurlijk goed voorbereid zijn, zodat je er lekker warm en stijlvol bij zit. Bij Tshirtdeal verkopen wij de uniseks hoodie in de pasvorm regular fit. Laat tijdens de herfstdeals goedkoop deze hoodie bedrukken met één regel tekst of borstlogo voor maar €18,-. Wil je naast een borstlogo ook nog een groot logo of afbeelding laten bedrukken? Dit kost tijdens de herfstdeals nu maar €5,-! Wil je één regel tekst en een borstlogo laten bedrukken, dan kost het borstlogo nu tijdelijk maar €2,50,-.

Naast de normale uniseks hoodie, doet ook de 2 kleuren hoodie mee aan de herfstdeals. Voor deze 2 kleuren hoodie betaal je €25,- inclusief één regel tekst of borstlogo bedrukt. Wil je naast een klein borstlogo nog graag een groot logo laten bedrukken? Dan kost dit, net als bij de normale hoodie, tijdelijk maar €5,-. Je kan ook meerdere regels tekst laten bedrukken, dan betaal je tijdens de herfstdeals ook een verlaagde prijs! Voor de tweede regel tekst betaal je bijvoorbeeld maar €1,50! De 2 kleuren hoodie is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en een uniseks model. Daarnaast is de 2 kleuren hoodie ook wasbaar op 30 graden en mag deze in de droger.  

 Herfstdeals Hoodie          Herfstdeals hoodie

T shirt bedrukken met eigen ontwerp €8,-

Je kan dit jaar ook weer goedkoop een T shirt bedrukken tijdens de herfstdeals! Laat een uniseks T shirt bedrukken, dames T shirt bedrukken of een kinder T shirt bedrukken met een borstlogo en een groot logo tijdelijk voor maar €13,-!  Je betaald namelijk tijdens onze herfstdeals voor een groot logo maar €5,- in plaats van de gebruikelijke €8,-. Er is net als bij het bedrukken van logo’s ook korting op het bedrukken van tekst. Wacht dus niet te lang en ga een shirt ontwerpen op onze website voor stuntprijzen.

Trui bedrukken voor maar €16,-

Ben je toch op zoek naar een warme trui zonder capuchon? Laat dan een trui bedrukken tijdens de herfstdeals? Onze sweaters zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en in de maten S t/m 5XL. Je kan, tijdens onze herfstdeals, naast één regel tekst ook een klein borstlogo laten bedrukken voor maar €2,50! Dit betekent dat je al een trui kan laten bedrukken met een borstlogo en groot logo tijdelijk voor maar €21,-. Geen geld dus! Denk aan een bedrijfsnaam, clubnaam, bedrijfslogo of een mooie afbeelding, alles is mogelijk! Je kan gemakkelijk de trui ontwerpen met de product designer op onze website. De sweater is een uniseks model en dus geschikt voor zowel man als vrouw.

Goedkoop een softshell jas bedrukken

Wij bij Tshirtdeal willen natuurlijk niet dat je kou vat tijdens de herfst. Daarom hebben we ervoor gekozen om ook dit jaar weer de winddichte en waterafstotende softshell jas mee te laten doen bij de herfstdeals. De softshell jas is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen in een aantal kleuren. Je kan de softshell jas bedrukken met één regel tekst of een borstlogo voor maar €25,-. Wil je een groot logo laten bedrukken samen met een klein logo? Dan betaal je nu maar €5,- voor het grote logo. Deze prijs wordt alleen gehanteerd tijdens de herfstdeals.

Muts bedrukken

Tijdens de herfstdeals kan je ook een muts laten bedrukken. Ideaal voor het koudere weer dat er aan zit te komen. Een muts bedrukken met tekst kost maar €9,- waarbij je de tekst helemaal gratis kan laten bedrukken. Je betaald voor het laten bedrukken van een logo op een muts nu maar €0,95,-! Geen geld dus. Dit betekent dat een muts met logo bedrukt maar €9,95 kost!

 Herfstdeal Muts bedrukt        Herfstdeals Eko benie borduren

Eko beanie borduren inclusief één regel tekst €11,-

Ik heb het net nog even gehad over het laten bedrukken van een muts, maar we hebben ook mutsen die je kan laten borduren. Een muts geborduurd met één regel tekst kost €11,-. Wil je nog een tweede regel laten borduren? Dan betaal je €3,50,- extra. Een derde regel kost maar €1,50,- extra. We hebben ook de kinder wind muts hebben we ook voor kinderen. De Eko beanie is verkrijgbaar in 6 hippe kleuren.

Heb je door dit blog vrtagen gekregen over onze herfstdeals of de producten die dit jaar meedoen? Je kan ons gemakkelijk bereiken via onze e-mail of telefonisch op: 0180-721629.