Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

DTF Transfers bestellen bij Tshirtdeal

02-09-2024
by Bryan Kruithof

Bij Tshirtdeal hebben we een breed assortiment aan afmetingen voor DTF transfers. Deze afmetingen variëren van een hele meter transfers tot aan losse textiel transfers. Wij hebben ieder wat wils! In deze blog zal ik je meer gaan vertellen over hoe jij zelf je ontwerpen kan uploaden op onze website, hoe de textiel transfers worden geprint en welke mogelijkheden je hebt bij het bestellen van transfers bij Tshirtdeal.

Een eigen DTF ontwerp uploaden

Bij het bestellen van DTF transfers is het belangrijk dat het juiste bestand wordt aangeleverd, zodat jij krijgt wat je verwacht met de kwaliteit die je verwacht. Hierom hebben wij per afmeting werkbestanden beschikbaar gesteld op onze website. Door middel van dit werkbestand lever je een eigen ontwerp bij ons aan in de juiste bestandsvorm en grootte. Alle werkbestanden zijn terug te vinden op de specifieke productpagina’s. De eerste stap na het openen van het werkbestand is het toevoegen van je ontwerp. Bij het bestellen van een meter DTF transfershalve meter DTF transfersA3 DTF transfers of A4 DTF transfers is het mogelijk om de volledige afmeting te vullen met zo veel ontwerpen als je wilt. De ontwerpen moeten in ware grootte worden geplaatst, tekst moet in contouren worden gezet en de lijnen moeten minimaal 3pt dik zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ben je klaar met het vullen van je transfervel? Upload dan gemakkelijk het werkbestand op onze website. Het werkbestand moet worden opgeslagen als .PDF, .AI of .EPS als je hebt gewerkt met Adobe Illustrator. Als je hebt gewerkt met Adobe Photoshop kan je het bestand ook opslaan in .PNG. Met één klik op de knop upload je het bestand. Controleer na het uploaden nog even of alles goed staat, voordat je verder klikt. Klik daarna op de bestelknop en doorloop het proces om de bestelling te voltooien! Na het voltooien van de bestelling gaan wij meteen aan de slag met het printen van jouw bestelling.

Mocht je losse DTF Transfers willen bestellen, kan je gewoon afbeeldingen uploaden via onze 'upload' knop op de productpagina. Hierbij kun je zelf de hoogte en breedte bepalen. Het uploaden van meerdere afbeeldingen is ook mogelijk. Let op! De prijzen verschillen per afmeting van het logo, afbeelding of tekst, zo kost een klein logo tot 12cm €2,50 p.st incl. btw, een groot logo tot 30cm €3,50 p.st incl. btw en een logo Groter dan 30cm €4,50 p.st incl. btw. Na het instellen van je ontwerp, klik je op bestellen en doorloop je het bestelproces.

DTF transfers printen

Jouw eigen ontwerp doorloopt verschillende stappen voordat deze werkelijkheid wordt in de vorm van een textiel transfer. Alle transfers worden gedrukt in onze productieruimte door middel van de nieuwste DTF printers en andere apparatuur. Tijdens het printen wordt het complete proces in de juiste banen geleid door onze medewerkers.

Alle ontwerpen worden behandeld door onze software om de afdruksnelheid en kleurbeheer te kunnen optimaliseren. Hierdoor worden de ontwerpen nog scherper en krijg je optimale kwaliteit. De software stuurt vervolgens het ontwerp in spiegelbeeld naar de printer en deze drukt het af op folie, waarna de print wordt afgedekt met een laag witte inkt. Nadat de transfer is afgedekt, wordt het bedekt met granulaat poeder. Deze poeder werkt als een soort lijm en zorgt voor een betere hecting tussen de transfer en het textiel. Na het afschudden van overtollig granulaat wordt de poeder gesmolten in de droogtunnel. Dit wordt gedaan door middel van verwarming tot het smeltpunt. Na het smelten wordt alles gedroogd en krijg je het eindresultaat. Dit eindresultaat wordt in de juiste afmeting geknipt, opgerold in een koker en zo snel mogelijk naar de klant verstuurd.

Onze formaten DTF transfers

Zoals eerder in deze blog aan bod gekomen, bieden we bij Tshirtdeal verschillende formaten transfers aan:

DTF Transfers Meter: Deze hebben een afmeting van 55cm x 100cm en kosten een bedrag van maar €15,00,- per meter. Je kan zelf de meter volstoppen met zo veel ontwerpen als je maar wilt.

DTF Transfer Halve Meter: Onze halve meter DTF transfers hebben een formaat van 55cm x 50cm. Hierbij geldt hetzelfde las bij de meter DTF, deze kan je helemaal vullen met een eigen logo, tekst of afbeelding. De prijs voor een halve meter DTF bedraagt  €8,-

DTF Transfer A3: Voor een A3 vel met transfers betaal je €6,-. Dit vel kan je ook weer zelf vullen met ontwerpen en heeft een afmeting van 29,7cm x 42cm.

DTF Transfer A4: Onze DTF transfers A4 hebben een A4 afmeting (21cm x 29,7cm) en kosten een bedrag van €4,- per stuk. Net als de drie bovenstaande kan deze ook volledig worden gevuld met afbeeldingen, logo’s of tekst.

Losse DTF transfers: Naast alle bovengenoemde afbeeldingen verkopen wij ook DTF transfers per stuk. Hierbij betaal je per grootte een ander bedrag. €2,50,- tot 12cm, €3,50 tot 30cm en €4,50 groter dan 30cm.

Wil je nu meer weten over textieltransfers? Bekijk dan onze speciaal gemaakte website textieltransfers.nl voor meer informatie en alles over transfers! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail of bel ons op: 0180-721629.