Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een muts laten bedrukken of borduren voor het koudere weer!

14-10-2024
by Dominique Meijer

Het wordt langzaam steeds kouder in Nederland. Daarom is het lekker om er warmpjes bij te lopen met een muts op je hoofd! Hoe leuk is het om een muts te laten bedrukken met een leuke tekst, logo of afbeelding of laat een muts borduren met een naam of andere korte tekst! Bij Tshirtdeal kan je een muts personaliseren met jouw eigen ontwerp. Lees deze blog snel verder en kom achter alle mogelijkheden die je hebt tijdens het bestellen van een geborduurde muts of bedrukte muts.

Muts bedrukken

Het is altijd leuk om jouw eigen ontwerp op een kledingstuk te hebben. Hoe ideaal is het dan om tegelijkertijd ook je hoofd heerlijk warm te houden? Bij ons kan je een muts met tekst bedrukken voor maar €9,-. Laat bijvoorbeeld een naam, zoals een bedrijfsnaam of clubnaam bedrukken op de muts. Wil je liever een logo of afbeelding laten bedrukken? Tijdens onze herfstdeals kan je nu tijdelijk al een muts met logo of afbeelding bedrukken voor maar €9,95,-. Dit betekent dat het laten bedrukken van een logo of afbeelding tijdelijk maar €0,95,- kost, in plaats van €3,-! Je betaald dus nog geen euro extra voor de complete bedrukking. Wacht niet lang, maak snel gebruik van deze tijdelijke herfstdeal en laat een muts bedrukken! Je zou een bedrijfslogo of clublogo kunnen laten bedrukken, maar ook een leuk ander ontwerp dat je op de muts zou willen hebben. De muts is one size en verkrijgbaar in 11 verschillende hippe kleuren. Daarnaast is de muts ook dubbel laags gebreid, waardoor die zelfs in het koude weer lekker warm is.

Muts bedrukken

Muts borduren

Ben je toch op zoek naar een geborduurde muts? Ook die mutsen hebben wij in ons assortiment! Bij Tshirtdeal kan je verschillende mutsen laten borduren met eigen tekst naar keuze. Laat tijdelijk tijdens onze herfstdeals een Eko Beanie borduren voor maar €11,- inclusief één regel tekst. Laat bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, quote of korte tekst borduren op de muts. Toch op zoek naar een ander soort muts om te laten borduren? We hebben ook de Holly Beanie geborduurd met één regel tekst voor maar €12,50,-. Wil je nog een extra regel tekst laten borduren op de muts? Dan kost dit €3,50,- extra. Deze muts is beschikbaar in wel 14 verschillende kleuren en heeft een sportieve look. De muts is gebreid in twee lagen, zodat je hoofd lekker warm blijft met het koudere weer.

Muts borduren

Muts bedrukken of borduren voor kinderen

Bij Tshirtdeal kan je natuurlijk ook een muts laten bedrukken of borduren voor kinderen. Een muts bedrukken voor kinderen kost €9,- inclusief één regel tekst bedrukt, aangezien de eerder besproken muts one size is. Het laten bedrukken van en logo of afbeelding kost dan ook maar €0,95,- extra. Voor kinderen hebben we een speciale muts om te laten borduren, de kinder wind muts. Je kan deze kinder muts borduren voor maar €11,-  inclusief één regel tekst. Super leuk om een muts te personaliseren voor je kind met zijn of haar naam erop. De kinder wind muts is net zoals de muts voor volwassenen dubbel gelaagd, zodat je lekker warm blijft.

Heb je nu vragen gekregen over het laten bedrukken of borduren van mutsen of over onze herfstdeals?
Neem dan gerust contact op met onze support via support@tshirtdeal.nl of telefonisch op: 0180-721629.