Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Gepersonaliseerde varsity jacket bij Tshirtdeal

23-08-2024
by Bryan Kruithof

Ben je op zoek naar een passende zomerjas om in stijl naar buiten te gaan? Met een varsity jacket ga je voorbereid de deur uit en heb je het nooit te warm of te koud. Je kan een baseball jacket bij Tshirtdeal helemaal laten personaliseren naar jouw stijl door hem te laten bedrukken met een tekst of logo, of door hem te laten borduren met een tekst naar keuze. In deze blog vertel ik je meer over de mogelijkheden die je bij Tshirtdeal hebt, zodat jij gelijk aan de slag kan gaan met het personaliseren van jouw varsity jacket.

Varsity jacket bedrukken

Bij Tshirtdeal zijn alle varsity jackets beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, hierdoor heb je verschillende mogelijkheden als het gaat om het kiezen van de juiste jas. Je kan bij ons een varsity jacket bedrukken voor maar €26,- inclusief één regel tekst of een borstlogo. Laat bijvoorbeeld een logo, afbeelding of tekst bedrukken. Wil je meer laten bedrukken op de jas? Dan betaal je een meerprijs bij extra regels tekst of een groter of extra logo. Deze baseball jackets zijn van 70% polyester en 30% katoen. Bij Tshirtdeal verkopen wij ook varsity jackets voor kinderen in elke kindermaat. Een baseball jacket bedrukken kost ook €26,- inclusief de bedrukking van één regel tekst of logo. De Jas is ideaal voor in de zomer en nazomer, als het in de avond iets frisser wordt. Met de knoopsluiting kan je de varsity jas gemakkelijk sluiten.

Varsity Jacket Bedrukken

Varsity jacket borduren

In ons assortiment kan je een varsity jacket borduren met jouw eigen ontwerp, zoals een regel tekst. Wil je een logo laten borduren? Neem even contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Deze varsity jas borduren kost maar €28,- inclusief één regel tekst. Bij Tshirtdeal verkopen we ook een baseball jacket met één grote letter geborduurd op de borst voor een stoere look en old school look. Deze jassen worden verkocht voor een prijs van €25,- inclusief een geborduurde letter. De grote letter kan geborduurd worden in 20 verschillende kleuren en elk letter van het alfabet. De jas zelf is beschikbaar in verschillende hippe en old school kleuren met gestreepte boarden, knoop sluiting en gemaakt van 70% polyester en 30% katoen. De kinder varsity jacket incl. 1 grote letter geborduurd is beschikbaar in alle verschillende kindermaten.

Overige jassen bedrukken

Naast baseball jackets bestaat ons assortiment ook uit andere jassen. Zo hebben wij ook verschillende soorten Softshell jassen, heren Softshell jas, dames Softshell jas en kinder softshell jas. Een Softshell jas is ideaal voor het koudere en nattere weer, aangezien de jas waterafstotend en winddicht is. Wij verkopen de Softshell jassen in verschillende soorten en kleuren. Zo laat je al een Softshell jas bedrukken met tekst of logo voor maar €25,-. Deze Softshell jassen zijn zonder capuchon, maar wij verkopen ook 3 laagse waterdichte Softshell jassen met capuchon voor maar €40,-.

Bij Tshirtdeal kan je nu ook een pullover jacket ontwerpen en bedrukken voor zowel dames als heren. Deze jas geeft een hippe en stoere look en kunnen bedrukt worden met tekst, afbeelding of logo om deze helemaal jouw eigen te maken. Een Heren pull over jacket is al beschikbaar voor €34,50,- inclusief bedrukking, een dames pull over jacket is beschikbaar voor €30,- inclusief bedrukking.

Alle jassen kunnen al worden besteld vanaf 1 stuk voor een scherpe prijs. Heb je op basis van deze blog of onze website nog vragen gekregen? Je kan ons bereiken via de mail of telefonisch op: 0180-721629.